Hannes Simple Grafik


Senest opdateret: 25. aug. 2011

.

.

Re-uploaded! Nu kan det atter downloades!!!

 

Simpelt grafik, som jeg lavede for nogle år siden til hjemmesidebrug. Da jeg ikke har noget at bruge det til, giver jeg det væk.

 

Regler for brug af min grafik:

1. Hotlink ikke direkte til mine grafik-filer! Link hellere til denne side hvis du vil fortælle andre, at der er gratis grafik at finde her!

2. Du må ikke sælge min grafik, eller udbyde det som gratis grafik på din hjemmeside, eller andre steder.

 

Men du må gerne:

1. Bruge min grafik til private formål, f.eks på din blog eller hjemmeside. Du behøver ikke at kreditere mig, fordi at du bruger min grafik på denne måde!

2. Du er velkommen til at ændre form, størrelse, farve, og hvad det end kræver, for at gøre grafikken så egnet som muligt til din blog eller hjemmeside!

 

Har du nogle spørgsmål til mig, ang. min grafik og brugen deraf, så kontakt mig via Gæstebogen (-også til private beskeder!)

 

Alle filer er uploaded til 4shared. Samtlige filer er pakkede sammen (zippede) for nemmere download! Bemærk at dette er meget lette downloads og at grafikken ikke er egnet til scrapbooking pga. den ringe størrelse og kvalitet. Klik på de små billeder for at se en større version af, hvad du kan downloade! 

 


Dyr -34 kb 

-Små, simple giffer. Dyr og bamser med gennemsigtig baggrund.


Mennesker -35 kb 

-Små, simple giffer. Med gennemsigtig baggrund.


Tilbage til: Hannes Diverse


Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2004/11