Scrapbook Album - type 3

-sammensat af ringe, med ryg


Nyhed pr 12. april 2014

.

Selve omslagene på disse to albummer er bygget op efter samme metode, som der ses i denne video: KLIK HER (videoen er ikke min, og den er på engelsk.)

.

Her har jeg ikke fastklistret siderne, da jeg har valgt at lade stålringe gennembore albummerne, som også holder siderne på plads. Det er måske knap så flot, men denne metode er let, hurtig, og så kan jeg blive ved med at flytte rundt på siderne, som det passer mig - og add'e flere, så længe pladsen er dertil.

.

Mange vælger at hænge pyntebånd på ringene, udenpå bogen, men det har jeg dog fravalgt at gøre på mine.

.
<--- Laves der albummer som disse, er det normalt at bruge stålringe som de 2, der ses forneden på billedet til venstre. Jeg har selv brugt den slags ringe, men mine scrapbook-bøger har en tildens til at gro voldsomt, og de passer ikke længere dertil. Derfor fandt jeg en anden type ringe til formålet. Det er den slags der er afbildet foroven på billedet (og dem der ses i mine albummer.)  I virkeligheden er det wire-armbånd i stål - men med en åbning. Udover at have et større omfang, er de også bøjelige, tyndere - og det er meget nemmere at bladre i bogen med disse i.

Påtænker du at købe enten den ene eller anden form for stålringe til dine kommende albummer, vil jeg anbefale at bruge ebay til formålet. De kan snildt fås til meget billige penge derigennem. 

.
Søger du efter de traditionelle, tykke ringe over ebay, kan du med fordel bruge søgeordene "hinged rings" - og så lige kigge efter kinesernes auktioner. Så længe der udvises tålmodighed i forbindelse med forsendelsen, er der mange penge at spare ved at købe hos dem.

Vil du derimod gøre som jeg og bruge wire-armbånd til formålet, vil et søgeord som "memory wire bracelet" være fornuftigt at bruge over ebay. Men husk lige at sikre dig, at det er dem, der kan åbnes, inden du køber :) Det er som regel kineserne der sælger disse, de er billige og så kan de fås i flere farver.

Her vises noget af albummernes indhold. Som der ses, er jeg begyndt at sætte fotos i disse, men de er langt fra færdige endnu...

.


.
.
.
.
.
.

.

Tilbage til:

Hannes Scrapbook-hjælpeside

.

Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2004/14  //  En del af  www.sennah.dk