Scrapbook Album - type 2

-genbrug af gammel bog


Nyhed pr 12. april 2014

.

Hvis du gerne vil have et fast omslag på din scrapbook-bog, men ikke gider at fifle med selve opbygningen af coveret, er dette en nem metode at bruge. 

Her havde jeg en temmelig stor (og tyk!) bog liggende, som måtte lade livet. Jeg rev næsten samtlige sider ud af bogen. Kun ganske få lod jeg stå, og vel at mærke med et stort mellemrum mellem siderne.

Omslaget beklædte jeg med et stort stykke stof og ligesom resten af bogen, er det klistret fast med dobbeltklæbende tape. 

.
Dernæst var det bare at klistre scrapbookpapir på siderne - og så fylde dem op med det, jeg nu lige syntes hørte til.... 

Måske har du bemærket, at jeg kort og godt kalder dette album for "junk". Det skal ikke tages så bogstaveligt, men jeg bruger primært dette album som samling for diverse papirsager og småtterier, som jeg ikke kan finde plads til andre steder. Det er lige fra min ungdoms første festival-billetter, autografer, lykkemønter, købsbeviset på min gamle kat, postkortet fra mine oldeforældre, særlige lykønskningskort, en barndomstegning jeg selv har lavet og meget mere. Så billeder er der ganske få af i dette album.

Forneden ses noget af bogens indhold....

.


.
.
.
.

.

Tilbage til:

Hannes Scrapbook-hjælpeside

.

Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2004/14  //  En del af  www.sennah.dk