Startsiden

Nyheder

Gæstebog

.

 

Miller

1994-2011

(Mindeside)

 

.

Millers minde

.

Tilbage i august 1994 købte jeg Miller på et kattehjem. Han var ud af et kuld på 4 moderløse killinger, så præcis hvilke race der var indblandet i ham, ved jeg ikke. Da jeg kom for at se på kattene, troede jeg ikke, at jeg kunne tage Miller med hjem, med det samme - han var nemlig så utrolig lille (og ung!) Men som kvinden fra kattehjemmet sagde, så havde han jo ingen mor, så jeg kunne jo lige så godt tage ham med mig med det samme. Så det gjorde jeg.

Efter nogle få dage i hans nye hjem, vejede jeg ham på min køkkenvægt - 400 gram. Så vidt jeg kan forstå på det, svarer det til en 4-5 ugers killing, så han VAR virkelig lille! Faktisk så lille, at jeg ved transporten til første dyrlægebesøg, puttede ham i forlommen på min anorak, frem for at bruge en stor transportkasse :)

Jeg vil ikke anbefale, at man tager så små killinger til sig, men jeg må sige, at det i dette tilfælde gik helt fantastisk! :)

Miller var en stor kælepot, utrolig let at opdrage, ødelagde ingenting, hverken bed eller kradsede - han var simpelthen en drømmekat :) Ingen ord kan beskrive tydeligt nok, hvor meget jeg elskede den kat, og det var sorgens dag, da jeg i oktober 2011, efter 17 fantastiske år sammen med ham, blev nødt til at få ham aflivet pga alvorlig, aldersbetinget nyresygdom, der til sidst ikke kunne gøres mere ved. Jeg ville have gjort ALT og betalt ALT for at have haft ham i længere tid, men som dyrlægen sagde, så var 17 år jo en pæn alder... Men årene gik bare alt for stærkt!

Det er svært at sige farvel. RIP, min elskede Miller.

 

---------------------------

 

Kælenavne: Selv om jeg "døbte" ham Miller, kaldte jeg ham næsten altid for Mille (selv om han var en HAN :)) Derudover var kælenavne såsom Lille Trold og Lille Mus særdeles brugte - noget der kom af hans ringe størrelse, da jeg fik ham. At det så ikke helt passede til ham, da han blev en 9 kilos tung bamse, er så noget helt andet, he he.

Elvis

12. aug. 2011

Bella

Maj 2013

Bundy 

& Perle

2009

Sidste opdatering: 13. apr. 2014.

Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2011-14  //  En del af www.sennah.dk