Start 

Intro

Tekst & Fotos

Guldsmede

Vandnymfer

Sommerfugle

Natsværmere

Andre Insekter

Dyr

Zoo

Blomster

Svampe

Himmel

Ved vandet

Anden Natur

Div. Fotos

Sten & Fossiler

Gæstebog

Links

 

Senest opdateret:

18. juli 2009

* Knuthenborg Safaripark -2, Lolland - 4. juli 2009

-Klik på billederne for at se dem i en større udgave! Kamera: Nikon D90 m. Nikkor AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR.

 

På denne side ses nogle af de dyr, som man kan køre inde blandt, men som man ikke må gå ud til.

..
.
Giraffer. Søde motiver (og dyr selvfølgelig!) men desværre fumlede jeg for meget med indstillingerne på kameraet da jeg tog disse billeder, og det er det samme med blandt andet antiloperne, så billederne er ikke i en særlig god kvalitet. Pokkers, at jeg ikke fotograferede i Raw-filformatet, he he. Nå, men skidt pyt med det!! :)
.
.
Eland Antiloper. På de sidste 2 billeder tror jeg nok, at hannen forsøgte at gøre kur til hunnen. Det kom der dog ikke noget ud af - frøkenen var særdeles ligeglad med hans tilstedeværelse!!
.
.
Sydlig Bredsnudet Næsehorn. Jeg var i øvrigt ikke den store helt, da vi var i nærheden af disse dyr - ja faktisk var jeg rædselslagen, men er glad for, at jeg tog mig sammen til at tage nogle billeder af dem. De opførte sig roligt, så det var bare mig, der var en kylling :) Som det ses på nogle af billederne, tager det ene næsehorn et mudderbad. Det ser nu lidt sjovt og fjollet ud, når sådan et stort dyr ligger og ruller rundt!
.
.
Sydlig Bredsnudet Næsehorn, Sibirisk Tiger, Watusi-okser og Steppezebraer.

...Jeg troede i øvrigt at tigeren lå og sov. Først da jeg kom hjem og så billederne på computeren, opdagede jeg, at den lurede på os (2. foto af tigeren.)

.

Forrige side     Næste side


Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2004/09