Start 

Intro

Tekst & Fotos

Guldsmede

Vandnymfer

Sommerfugle

Natsværmere

Andre Insekter

Dyr

Zoo

Blomster

Svampe

Himmel

Ved vandet

Anden Natur

Div. Fotos

Sten & Fossiler

Gæstebog

Links

 

Senest opdateret:

18. juli 2012

 

* Intro

Min største interesse og lidenskab er naturen og fotografering deri, og mine fotografiske observationer i den danske natur er det, der fylder mest på mine sider. Da jeg ikke kender begrænsningens kunst, vil der dog også være andre emner :) 

.

Min anden store - og ikke mindst - længstlevende interesse for sten og fossiler er også repræsenteret på min hjemmeside med billeder af mine egne fund. Jeg er - og vil altid være - dybt fascineret af fossiler, men det er desværre sjældent, at jeg er på fossiljagt, da jeg ingen andre kender med den samme interesse.

.

Makrofotografering er noget, jeg bruger meget tid på, og blandt insekterne er guldsmedene mine absolutte favoritter! Derudover er vandnymfer, tæger, dag- og natsommerfugle også sikre hits hos mig, men der er så mange andre insekter, som jeg også kunne fremhæve - det ER bare en interessant verden at bevæge sig ind i!!

.

Nuværende udstyr: Nikon D800 og Nikon D90  Se hele den nuværende og tidligere udstyrsliste på denne side)

.

Hanne - fossiljagt

.

.Hanne - fossiljagt

Hanne Hanne

Jeg er ingen professionel fotograf, blot en ivrig amatør, men der er da sket en udvikling, siden jeg startede med at fotografere i 2002. Billederne jeg fremviser på de efterfølgende sider er ligeledes fra dette år - og frem til i dag. Det skal tilføjes, at min hjemmeside ikke er et "best picture"-galleri, men fotos af stort set alt, hvad jeg har obs'et gennem de seneste år - altså min online "natur-scrapbook." Derfor er billedkvaliteten ikke afgørende for, hvilke billeder jeg fremviser. Mindre gode billeder bliver dog udskiftet efterhånden, som jeg får taget nogle, der er bedre.

Nogle af mine insekt-/dyrefotos er navngivet, andre er ikke. Jeg sætter navnene ind, efterhånden som jeg lærer dem at kende, og enhver hjælp til navngivning eller rettelser modtages med dyb taknemlighed! Hvis du ikke allerede har min email, kan du skrive til mig via min gæstebog, der OGSÅ kan bruges til private beskeder!

Hvor end jeg gerne ville være ekspert i dyreriget, så er jeg det ikke. Der kan, og forekommer sikkert fejl i nogle af mine navngivninger - ind i mellem finder jeg dem selv :) Så skal du have bedømt et billede, så anse venligst ikke mine nedskrivninger, som den endelige sandhed. Men de kan da give et fingerpeg om, hvilken retning, der skal søges i :)

.

Jeg håber, at min hjemmeside kan inspirere andre til at gå ud og opleve den danske natur - og værne om den, naturligvis. Selv på det "kedeligste" sted, kan der være mange oplevelser at hente, bare man kigger grundigt efter - især indenfor insektriget. 

Nikon fan :)

Makroverdenen er spændende, underlig, fascinerende og fuld af små "dramaer" - og åbner man øjnene for denne verden, vil man helt automatisk blive mange oplevelser rigere - dét tør jeg godt at love! :).

.

Hanne i naturen Hanne i naturen Hanne i naturen Hanne i naturen
Copyright! Med mindre andet er nævnt, har jeg copyright på billeder, tekst og grafik. De fleste billeder kan dog lånes til non-kommercielle formål, hvis du har fået min tilladelse - og skriver hvorfra billederne er udlånt. Det er ikke tilladt at hotlinke til mine billeder!
SP: Billederne af mig der er mærket SP, har jeg naturligvis ikke selv taget, men jeg har fået lov at låne dem :))
.

Så vil jeg blot sige tak for din tid! Jeg håber, at du vil kunne lide de følgende sider!    


Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2004/14