Start 

Intro

Tekst & Fotos

Guldsmede

Vandnymfer

Sommerfugle

Natsværmere

Andre Insekter

Dyr

Zoo

Blomster

Svampe

Himmel

Ved vandet

Anden Natur

Div. Fotos

Sten & Fossiler

Gæstebog

Links

 

Senest opdateret:

1. aug. 2009

* Den Gamle By i Århus & Botanisk Have - 19. juli 2009

-Klik på billederne for at se dem i en større udgave! Kamera: Nikon D90 m. Nikkor AF-S DX 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR.

 

.

Ja, ja - "Ud i naturen", som der står på min forside, skal ikke altid tages så bogstaveligt :) Denne gang gik turen til Den Gamle By i Århus, og derefter var vi et lille smut gennem Botanisk Have, som ligger lige op ad "byen."

 

Nærmere beskrivelse af billederne kommer senere!!

.
.
.
Der kom en Bogfinke forbi, så den skulle også lige foreviges - jeg har jo bildt mig selv ind, at jeg skal til at være "fuglefotograf" nu, hvor jeg har fået nyt kamera, he he. 

Hestene (med kuske) travede rundt i Den Gamle By med "passagerer." Hvis man kender til min hesteskræk, ses det her, hvor "modig" jeg var ;)

.
Billeder fra Botanisk Have, som vi kun kort smuttede gennem, fordi at jeg skulle have et billede af møllen - gamle møller er da for fede!! :)

Selv om den gamle stubmølle står i Botanisk Have, hører den under Den Gamle By.

I følge www.dengamleby.dk er møllen fra 1792 og blev opført ved Frøstrup Hovedgård. I 1799 blev den flyttet til Varde og videre til Tuesbøl ved Brørup i 1866. Derefter blev den genopført på den nuværende plads i 1931 - samme sted, hvor Århus gamle stubmølle tidligere stod.  
.

PÅ vejen hjem, slog vi et smut forbi Himmelbjerget. Se denne side for at se billeder fra toppen af himmelbjerget. Der er desuden diverse naturbilleder at finde på siden - billeder taget fra bilen, mens vi kørte!

.

Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2004/09