Senest opdateret: 5. april 2009

.

- Dukkeskabet, 4. april 2009 -

.

 Klik på billederne for at se dem i større udgaver.

.

Et lille kig ind i mit dukkeskab pr. 4. april 2009. Her vises min lille samling af dukker og bamser - ja, lige pånær min reborn-dukke, som har en anden placering i min lejlighed.

På den øverste hylde er mine nyere dukker repræsenteret. Det er ikke denne type dukker, som har min største interesse. Nogle dukker er allerede fraflyttet skabet og jeg overvejer ret kraftigt, om denne sektion skal barberes endnu længere ned.

.
PÅ hylde 2 og 3 står mine fashiondukker, mannequindukker - eller hvad man nu foretrækker at kalde dem for. De er mine nye favoritter og den del af samlingen, som jeg har størst interesse i at udvide. Der er allerede ved at være trængsel og det lader ikke til at det bliver bedre i en nær fremtid, he he. Jeg overvejer dog at købe et større skab i dette år - og overvejer tillige hvordan jeg får plads til sådan én! Jeg har dog lige lavet nogle dukkestativer, som forhåbentlig kan afhjælpe problemet med pladsen en smule. Disse stativer var dog ikke helt tørre, da disse billeder blev taget, så de kom ikke med.
.

På hylde 4 er mine lidt ældre dukker at finde. Den type er jeg også meget begejstret for, så længe de er små og kære :) Ældre dukker har altså en charme, som de nyere ikke har! 

På den nederste hylde har jeg mine bamser. En samling som jeg har reduceret meget, både af pladshensyn og fordi at dukkerne har fået et større tag i mig.

.

Tilbage til startsiden

.

.

Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2009 // En del af www.sennah.dk