Senest opdateret: 5. april 2010

.

- Dukkeskabet, 2. april 2010 -

.

 Klik på billederne for at se dem i større udgaver.

.

Så er det et år siden, at jeg lavede den første side med et kig ind i mit dukkeskab, og meget er sket siden da. Udover at skabet er blevet malet hvidt (det har hele tiden været planen), er mange af de tidligere beboere flyttet ud, og nye er kommet til.

Min lille bamsesamling har jeg stadig, om end den er blevet mindre siden sidst, men den er der ikke længere plads til i skabet.

Jeg har helt og aldeles tabt mit hjerte til fashiondukkerne, så det er dem, der fylder mest i skabet, nu om dage. Sindy-dukkerne er mine favoritter, selv om det (endnu) ikke er dem, jeg har flest af. Men bare vent og se om et års tid - så er de nok i overtal! :)

.
På den øverste hylde slanger 2 Daisy'er sig i sofaen, mens en Sindy-klon og en repro-Sindy sidder ved siden af. På anden hylde ses min nuværende samling af (Pedigree) Sindy'er.

På tredie og fjerde hylde ses min samling af Barbie-dukker. Nogle af dukkerne på den tredie hylde ryger muligvis ud - fordi de er lidt for ordinære.

.
På den nederste hylde er der lidt blandet: Integrity toys dukker, My Scene, Tiny Kitty Collier (Tonner), en Fleur + de dukker, der ikke er at betegne som fashiondukker. Irma'en og den lille Ratti-dukke finder nok også nye hjem i løbet af året, da det ikke er den type dukke der har min interesse længere. Mine andre Irma'er og Ratti-dukker er - sammen med andre dukker af deres slags - også "flyttet hjemmefra" for nyligt!
.

Ja ja, når man er et par frøkener på omkring de 40 cm, er der altså ikke plads til dem inde i dukkeskabet! Så Sydney Chase (Tonner) og Brenda Starr (Effanbee/Tonner) står derfor ovenpå mit dækketøjsskab, der er lokaliseret i mit soveværelse, hvor også dukkeskabet er blevet flyttet ind i! Det minder mig i øvrigt om, at jeg skal huske at sy et (uigennemsigtigt) forhæng til dukkeskabet - for ellers får jeg da aldrig en kæreste igen, he he :D

.

Tilbage til startsiden

.

.

Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2009-10 // En del af www.sennah.dk