Senest opdateret: 26. april 2014

.

- Dukkeskabet, 26. april 2014 -

.

 Klik på billederne for at se dem i større udgaver.

.

Nu er det hele 4 år siden, jeg sidst lavede en side med et samlet kig ind i mit dukkeskab, og mange ændringer er der sket siden da. Sindy'erne er for længst kommet i overtal, og intet tyder på, at denne tendens vil vende :)

Mange dukker har jeg været tvunget til at tage ud af samlingen, så der var bedre plads til mine Sindy'er. Kig endelig under "Byttes væk", der kan tilgås fra forsiden, for at se, hvilke dukker jeg har at bytte med. Måske er der noget, som du lige står og mangler i din samling?!

.
Mine Sindy'er med originalt hår (og en enkelt Paul-dukke) er at finde på denne hylde. Nogle af dem har fået nye øjenvipper og ny ansigtsbemaling.

De fleste står med originalt tøj, men tøjets og dukkernes alder går jeg dog ikke op i at matche. De får det på, som jeg finder pænest til hver og især :)

.
Endnu en hylde med de kære Sindy'er. På denne hylde har de alle fået nyt hår, og jeg har ligeledes givet flere af dem nye øjenvipper og ny ansigtsbemaling.

De fleste står med originalt tøj, men tøjets og dukkernes alder går jeg dog ikke op i at matche. De får det på, som jeg finder pænest til hver og især :)

.
Min Sindy i box, Tammy og Tammy/Sindy-kloner og look-a-likes er at finde på denne hylde.

Ligeså er de resterende ikke-fashiondukker, som har fået lov til at blive i min samling. En enkelt, lille Ginger-dukke manglede dog, da billedet blev taget, da den var ved at få lavet en paryk.

.

På den sidste hylde har jeg mine Tonner-dukker, Barbie/andre Mattel-dukker og ligeledes de små Barbiefigurer. 

Jeg regner ikke med, at der kommer til at ske så meget fremover i denne sektion. Dog håber jeg, at jeg kan finde flere af de små Barbiefigurer. De er jo vildt søde og så fylder de ikke en ski' - og det kan jeg li' :) :)

.

Tilbage til startsiden

.

.

Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2009-14 // En del af www.sennah.dk