Senest opdateret: 24. jan. 2016

.

Hvad jeg ønsker af dukker til min samling. Hvis du har noget af min interesse, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har desværre en tendens til at glemme at tjekke min gæstebog for private beskeder, så jeg vil derfor ikke længere anbefale, at du sender mig en privat besked derigennem. Men ellers kan du finde mig over facebook: Hanne Skriver Olesen - eller google mit navn. Så skal du nok finde nogle alternativer til kontakt :) Pga risikoen for spam, vil jeg ikke have min e-mail stående online.

 

Nuværende ønsker:

Pedigree Sindy dukker og originalt Sindy tøj - men kun fra perioden 1963-1985. Jeg har efterhånden en del af dem, men der er da stadig meget, som jeg godt kunne tænke mig :) Jeg kan også være interesseret i Sindy'er der trænger til en kærlig hånd (såsom nyt hår) - men det kommer lidt an på typen. 

 

Derudover samler jeg på små, gamle/antikke uglaserede (bisque) porcelænsdukker, i særdeleshed fra Tyskland. I dukkehus-størrelse - eller op til 20-22 cm som et maximum. Hvis de ikke er at betegne som pæne, er jeg ikke interesseret. Kun dukker med støbt hår - jeg er ikke interesseret i disse dukker med parykker. Ingen nyere/nye dukker (med undtagelse af enkelte Heubach Gebruder, Hertwig og lign. reproduktioner) og helst ingen store dukker. Se evt. det første billede på DENNE SIDE for at få en idé om, hvilke dukker, jeg søger :)

.

.

Tilbage til startsiden

.

.

Tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2009-16 // En del af www.sennah.dk