Senest opdateret: 26. jan. 2016

.

Velkommen! 

-til min lille dukkeside, hvor jeg blandt andet fremviser min samling. Jeg startede først med at samle på dukker i november 2007, og min samling er ikke specielt stor. Jeg forsøger ikke at opbygge en enorm samling og har ikke ret meget plads, så jeg prøver at beherske mig :)

I nogle år har min hobby specielt koncentreret sig om Pedigree's Sindy, men da min interesse for små, gamle/antikke (bisque) porcelænsdukker er blevet stor, er jeg derfor også begyndt at samle på disse.

Jeg er ikke en speciel "seriøs" samler: Jeg samler ikke på alt, hvad der nogensinde er lavet indenfor mine interesseområder - jeg samler bare på det, som jeg kan lide :) Mine dukker behøver ikke at have det korrekte tøj på, eller tøj der er lavet indenfor samme tidsperiode som dukkerne. Mine dukker ser ikke engang nødvendigvis ud, som de gjorde fra begyndelsen, da jeg selv har istandsat flere af dem - og jeg giver dem med glæde et look, der er langt fra det oprindelige. Tjah, jeg gør vist bare, hvad jeg selv føler, er godt! :)

....Og til de, der undrer sig over mine dukker, kan jeg kun berolige jer og sige: Nej, jeg leger IKKE med dukker, he he. Det er udelukkende noget jeg samler på - og et samlergén har jeg jo altid haft :)

KONTAKT MIG: Skulle du have tilføjelser, rettelser, kommentarer - eller vil du bare sende mig en besked, kan det bedst gøres ved at finde mig over facebook og sende mig en privat besked derigennem. Pga. tidligere tiders massive spam i mailboksen, vil jeg nemlig ikke have min emailadresse offentliggjort længere.

Venlig hilsen

Hanne Skriver Olesen

.

Tilbage til startsiden

.

.

Fotos, tekst & grafik © Hanne Skriver Olesen, 2009-16 // En del af www.sennah.dk